Site Overlay

MAGdrain печели наградата iF Design Award 2023

Уважаеми клиенти на MAGdrain,

С гордост и вълнение споделяме изключителната новина, че магнитен клапан MAGdrain V-5, произведен от нашата компания, беше удостоен с престижната награда iF DESIGN AWARD за 2023 година! Тази награда е символ на превъзходство в дизайна и иновациите в света на инженерството и технологиите.

Наградата iF DESIGN AWARD е изключително важно признание за нашия продукт магнитен клапан MAGdrain V-5, който не просто предоставя решение за борба с миризмите в банята, а представлява върха на иновациите и изтънчения дизайн. Този клапан е резултат от безупречната синергия между високата функционалност и изискания дизайн.

Магнитен клапан MAGdrain V-5 е създаден с мисъл за вас – нашите клиенти. Неговият уникален дизайн не само предоставя надеждност и ефективност, но и предоставя изящество и лекота във всяка употреба. Той се отличава с висококачествени материали, интелигентна технология и удобство в употребата си.

Тази награда е резултат от усилията, ангажираността и страстта на нашия екип от инженери, дизайнери и всички, които участваха в разработката и създаването на магнитен клапан MAGdrain V-5. Тя е признание за нашият постоянен стремеж към изключително качество и иновации във всяко изделие, което ние създаваме.

Благодарим ви, че сте част от пътя ни към изцяло нови върхове на вдъхновение и възможности. Магнитният клапан MAGdrain V-5, удостоен с наградата iF DESIGN AWARD за 2023 година, е доказателство за нашата ангажираност към вас, към иновациите и към вдъхновяващия дизайн.

Очаквайте повече иновации и постижения от MAGdrain в бъдеще. Благодарим ви, че сте с нас в този вълнуващ път към постигането на по-добро бъдеще.