Site Overlay

Valves with magnetic technology

Magnetic valve MAGdrain Q-5

MAGdrain Bulgaria Магнитен клапан Q-5
MAGdrain Bulgaria Магнитен клапан Q-5
MAGdrain Bulgaria Магнитен клапан Q-5
Размери на магнитен клапан Magdrain Q50

The MAGdrain Model Q-5 Magnetic Technology Valve increases drain to 36 литра в минута. Клапана притежава турбина, която се върти и завихря водата в сифона, като по този начин се самопочиства. Този клапан няма пружина и позволява безотказна работа в продължение на 20 години.

Magnetic valve MAGdrain G-50

MAGdrain Bulgaria Магнитен клапан G-50
Размери на магнитен клапан Magdrain G50

The MAGdrain model G-50 Magnetic Technology Valve increases drain to 28 литра в минута. Клапана притежава турбина, която се върти и завихря водата в сифона, като по този начин се самопочиства. Този клапан няма пружина и позволява безотказна работа в продължение на 20 години. В комплект с коляно Ф50 позволява изключително нисък монтажи с height 64 mm together with the floor drain!

Магнитен клапан MAGdrain Q5M-DB

Магнитен клапан Magdrain Q5-DB NEW
Размери на магнитен клапан Magdrain Q5-DBM

The MAGdrain модел Q5M-DB е с малки размери Ф28 мм и Н = 65 мм. Предназначен е за сифони с по-малък отвор от стандартните сифони. В комплекта са включени и три уплътнения с различи размери (Ф 31-33 мм; Ф 34-37 мм; Ф 38-40 мм), които се поставят изключително лесно на клапана преди да се монтира в сифона. Увеличава изтичането на водата до 19 литра в минута. Клапана притежава турбина, която се върти и завихря водата в сифона, като по този начин се самопочиства. Този клапан няма пружина и позволява безотказна работа в продължение на 20 години.