Site Overlay

Mеждународна награда за отличен дизайн IDEA за магнитен клапан MAGdrain V-5

Уважаеми колеги и партньори,

С радост споделяме вълнуваща новина от нашия екип – нашият магнитен клапан MAGdrain V-5 бе удостоен с престижната международна награда IDEA за отличен дизайн! Това е голямо признание за нашата компания MAGdrain и потвърждение за иновациите и качеството на нашите продукти.

Наградата IDEA за отличен дизайн е символ на възхищение и уважение в областта на дизайна. Нашият магнитен клапан MAGdrain V-5 бе отличен от журито на IDEA за неговата изключителна функционалност, елегантен дизайн и технологични иновации, които предлага на нашите клиенти.

MAGdrain V-5 не е просто магнитен клапан – той е символ на нашата постоянна ангажираност към високото качество, иновациите и изграждането на продукти, които променят бъдещето. Този магнитен клапан, който спира неприятните миризми, съчетава в себе си изтънчен дизайн с висока функционалност, което го прави не просто необходим, а и незаменим интериор в банята.

Благодарим на всички включени в разработката на магнитен клапан MAGdrain V-5 – от нашия екип на инженери и дизайнери до всички партньори, които споделят визията ни за качество и иновации.

Тази награда е не само отличие за магнитен клапан MAGdrain V-5, но и за цялата наша компания MAGdrain. Тя ни подтиква да продължаваме с амбициите си за новаторство и изграждане на продукти, които променят света.

Благодарим ви за подкрепата и доверието, което ни оказвате. Очаквайте още иновации и вълнуващи постижения от нас в бъдеще.