Site Overlay

Red Dot Award – 2023

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че Magnetic Drain Valve for Linear Floor Drain (магнитен клапан MAGdrain V-5) е отличен с престижната награда Red Dot Award: Продуктов дизайн в категория Интелигентен продукт за изключителен дизайн за 2023 година.

„Щастливи сме да получим това изключително признание от журито на Red Dot, нашата цел винаги е била да предлагаме елегантен дизайн и интелигентни и устойчиви решения, които съчетават най-съвременни технологии. Magnetic Drain Valve for Linear Floor Drain е продукт, който променя играта на пазара за сифони за баня, предлагайки на потребителите стилна, ефективна и екологична алтернатива на традиционните сифони за баня. Тази награда е доказателство за упоритата работа и отдадеността на нашия екип и ние сме развълнувани да продължим да разширяваме границите на възможното. Гордеем се с това, че MAGdrain предлага този иновативен продукт на нашите клиенти.“

Red Dot Design Award е най-престижният конкурс за дизайн в света, с група от международни експерти, които оценяват хиляди заявки въз основа на критерии като иновация, функционалност и естетика. Спечелването на наградата е доказателство за ангажимента на MAGdrain към високи постижения и иновации в областта на обзавеждането на баня за дома.

MAGdrain отговаря на нарастващото търсене от интериорните дизайнери, както и на потребителите за обран дизайн, или с други думи прилагането на минималистичен подход. Този странично отварящ се клапан за подови сифони използва технология за уплътняване с променлива ос. Освен отличните уплътнители свойства има голям дренажен обем, ефективно спира лошите миризми, причинени от отлагането на мръсотия на дъното на сифоните. Трудно се замърсява, а когато това стане се почиства изключително лесно!

„Ние сме развълнувани да получим това признание за Magnetic Drain Valve for Linear Floor Drain“, каза Cassie Lin, Мниджър  продажби.  Вдъхновението за новия клапан с интелигентен дизайн дойде от нуждите на пазара и клиентите. Имаше търсене на семпъл, но елегантен дизайн, който лесно може да стане част от интериора на всеки апартамент, офис или къща. Magnetic Drain Valve for Linear Floor Drain съчетава голям дренажен обем, ефективно спира лошите миризми и трудно се замърсява“.

Magnetic Drain Valve for Linear Floor Drain (магнитен клапан MAGdrain V-5) се предлага за закупуване в повече от 20 страни чрез дистрибуторската мрежа на MAGdrainMAGDrain България е водещ дистрибутор на продуктовата гама на MAGdrain в региона.

Със своя иновативен дизайн, голям дренажен обем, с ефективното спиране на миризми, както и трудното замърсяване на сифона, Magnetic Drain Valve for Linear Floor Drain (магнитен клапан MAGdrain V-5) е настроен да подобри пазара за сифони за баня на дома и да предостави на потребителите по-интелигентен и по-устойчив начин за предпазване от неприятни миризми на домовете си.

Magnetic Drain Valve for Linear Floor Drain
Magnetic Drain Valve for Linear Floor Drain