Site Overlay

Клапани с магнитна технология

Магнитен клапан MAGdrain Q-5

MAGdrain Bulgaria Магнитен клапан Q-5
MAGdrain Bulgaria Магнитен клапан Q-5
MAGdrain Bulgaria Магнитен клапан Q-5
Размери на магнитен клапан Magdrain Q50

Клапан с магнитна технология MAGdrain модел Q-5 увеличава изтичането на водата до 36 литра в минута. Клапана притежава турбина, която се върти и завихря водата в сифона, като по този начин се самопочиства. Този клапан няма пружина и позволява безотказна работа в продължение на 20 години.

Магнитен клапан MAGdrain G-50

MAGdrain Bulgaria Магнитен клапан G-50
Размери на магнитен клапан Magdrain G50

Клапан с магнитна технология MAGdrain модел G-50 увеличава изтичането на водата до 28 литра в минута. Клапана притежава турбина, която се върти и завихря водата в сифона, като по този начин се самопочиства. Този клапан няма пружина и позволява безотказна работа в продължение на 20 години. В комплект с коляно Ф50 позволява изключително нисък монтажи с височина 64 мм заедно със сифона!

Магнитен клапан MAGdrain Q5M-DB

Магнитен клапан Magdrain Q5-DB NEW
Размери на магнитен клапан Magdrain Q5-DBM

Клапан с магнитна технология MAGdrain модел Q5M-DB е с малки размери Ф28 мм и Н = 65 мм. Предназначен е за сифони с по-малък отвор от стандартните сифони. В комплекта са включени и три уплътнения с различи размери (Ф 31-33 мм; Ф 34-37 мм; Ф 38-40 мм), които се поставят изключително лесно на клапана преди да се монтира в сифона. Увеличава изтичането на водата до 19 литра в минута. Клапана притежава турбина, която се върти и завихря водата в сифона, като по този начин се самопочиства. Този клапан няма пружина и позволява безотказна работа в продължение на 20 години.