Site Overlay

Клапани с магнитна технология

Клапан против миризми MAGdrain 21313М

Клапан против миризми MAGdrain модел 21313M е предназначен да спира непирятните миризми от канализацията. Поставя се в канализационна тръба Ф50. Към него има различни накрайници, които Ви позволяват да включите заедно в канализацията няколко уреда заедно със сифона от мивката! 

Фигура 1
Фигура 2
Фигура 3
Фигура 4
Фигура 5
Фигура 6

Накрайници за гофре от сифона: Ф28, Ф32,  Ф36, Ф40 /Фигура 2/  се поставят в тялото /Фигура 1/
Накрайници за маркуч мръсна вода от пералня /съдомиялна: Ф20, Ф25, Ф28, Ф30 /Фигура 3 и Фигура 4/Накрайници за шлаух от филтри /омекотители: Ф6, Ф8, Ф10 /Фигура 5 и Фигура 6/
Свързване към канализационна тръба: Ф50
Всичко това Ви дава възможност за различни варианти на свързване. Може да използвате всички и или само някои от тях, без това да нарушава работата на клапана.

Подробности за цената може да намерите тук

Монтаж на клапана против миризми MAGdrain 21313M може да намерите тук

Магнитен клапан MAGdrain Q5-DB

Q5 db
2022 08 16
Q5 db 1

Клапан с магнитна технология MAGdrain модел Q5-DB е с  размери Ф36 мм и Н = 67 мм. Предназначен е за сифони с по-малък отвор от стандартните сифони. В комплекта са включени и два уплътнения с различи размери (Ф 38-39 мм; Ф 40-41 мм), които се поставят изключително лесно на клапана преди да се монтира в сифона. Увеличава изтичането на водата до 36 литра в минута. Клапана притежава турбина, която се върти и завихря водата в сифона, като по този начин се самопочиства. Този клапан няма пружина и позволява безотказна работа в продължение на 20 години.

Подробности за цената може да намерите тук

Магнитен клапан MAGdrain G-60

144444
Размери на магнитен клапан Magdrain G50

Клапан с магнитна технология MAGdrain модел G-60 увеличава изтичането на водата до 28 литра в минута. Клапана притежава турбина, която се върти и завихря водата в сифона, като по този начин се самопочиства. Този клапан няма пружина и позволява безотказна работа в продължение на 20 години. Предлага се в комплект с монтажен диск Ф 103 и кошничка за събиране на коса. Когато се монтира с коляно MAGdrain Ф50 позволява изключително нисък монтажи с височина 64 мм заедно със сифона!

Подробности за цената може да намерите тук

Магнитен клапан MAGdrain Q5M-DB

Магнитен клапан Magdrain Q5 db New
Размери на магнитен клапан Magdrain Q5 dbm

Клапан с магнитна технология MAGdrain модел Q5M-DB е с малки размери Ф28 мм и Н = 65 мм. Предназначен е за сифони с по-малък отвор от стандартните сифони. В комплекта са включени и три уплътнения с различи размери (Ф 31-33 мм; Ф 34-37 мм; Ф 38-40 мм), които се поставят изключително лесно на клапана преди да се монтира в сифона. Увеличава изтичането на водата до 19 литра в минута. Клапана притежава турбина, която се върти и завихря водата в сифона, като по този начин се самопочиства. Този клапан няма пружина и позволява безотказна работа в продължение на 20 години.

Подробности за цената може да намерите тук

Магнитен клапан MAGdrain Q-50

144446
144446 2
Razmer s disk

Клапан с магнитна технология MAGdrain модел Q-50 увеличава изтичането на водата до 36 литра в минута. Клапана притежава турбина, която се върти и завихря водата в сифона, като по този начин се самопочиства. Този клапан няма пружина и позволява безотказна работа в продължение на 20 години. Предлага се в комплект с монтажен диск Ф 103 и кошничка за събиране на коса. 

Подробности за цената може да намерите тук

Магнитен клапан MAGdrain A-7

A 7 2
A 7 high

Клапан с магнитна технология MAGdrain модел A-7 е височина H = 48 мм. Предлага се с 2 монтажни диска с диаметри Ф122 и Ф102. Предназначен е за сифони с голям отвор. Увеличава изтичането на водата до 60 литра в минута. Клапана притежава турбина, която се върти и завихря водата в сифона, като по този начин се самопочиства. Този клапан няма пружина и позволява безотказна работа в продължение на 20 години.

Подробности за цената може да намерите тук

Магнитен клапан MAGdrain V-5

Високопроизводителен клапан MAGdrain модел V-5. Този странично отварящ се клапан за подови сифони използва технология за уплътняване с променлива ос. Освен отличните уплътнители свойства има голям дренажен обем, ефективно спира лошите миризми, причинени от отлагането на мръсотия на дъното на сифоните. Трудно се замърсява, а когато това стане се почиства изключително лесно!

Подробности за цената може да намерите тук